Till hands, dygnet runt

På Pyma AB möter du erfarna psykologer, redo att vara ditt stöd och hjälp, oavsett om du kontaktar oss som privatperson, anställd eller företagare. Vi är mångspråkiga och du kan få terapi på ett språk du känner dig komfortabel med, även om det inte är svenska.
Vi finns mitt i centrala Malmö, i tysta, rofyllda lokaler. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsplatser, både längs Södra Promenaden och i flera p-hus.
Välkommen till Pyma AB!

Kontakta oss

Reception:
040- 97 48 00

Sms:
0737- 624 853

E-mail:
psykologkontakt@pyma.se eller psykologtid@pyma.se

Adress
Lilla Nygatan 3
21138 Malmö


Marijana Barisic
Leg. psykolog
+46 736 69 01 80
marijana.barisic@pyma.se

Mariana är, förutom vd på Pyma AB, även verksam vid Lunds universitet inom Arbets-och organisationspsykologi. Hon är varm, erfaren och empatisk, fokuserad på de gemensamma målen i terapin och håller dig hårt i handen när du tvivlar på din egen förmåga.
Som föreläsare är Marijana Barisic glad och energigivande, pedagogisk och motiverande, involverande och inkluderande på ett sätt som motiverar till förändring.
Behandlingsspråk: Svenska, Engelska och Bosniska/Kroatiska/ Serbiska


Thor Lindholm
Leg. Psykolog
+46 735 00 65 56
thor.lindholm@pyma.se

Thor är en varm, tydlig och professionell behandlare. Han har en lång utrednings- och behandlingserfarenhet från arbete inom både sluten- och öppenvårdspsykiatri, Psykosteamet samt missbruksproblematik. Thor kan hjälpa dig med allt från fobi till mer komplex problematik.
Behandlingsspråk: Svenska och Engelska


Vladimir Dragic
Patientkoordinator
+46 737 62 48 53

vladimir.dragic@pyma.se

Det är Vladimir som svarar när du ringer oss och som tar emot dig i receptionen när du kommer. Han är glad, hjälpsam och en suverän organisatör. Han bokar tider, bokar om när så behövs och svarar på frågor om remisser och annat.
Språk du kan tala med honom: Svenska, Engelska, Italienska och Bosniska/Kroatiska/Serbiska.