Utbildningar för varje behov

Pyma AB har förmånen att utbilda inom både privata eller offentligt finansierade verksamheter. Våra utbildare är uppskattade, kunniga och engagerade. Och levererar utifrån beställning.

Hantera din stress med Mindfullness

Känslan av att förlora kontrollen, känner du igen den?
Lär dig att hantera känslan och situationen tillsammans med Marijana Barisic. Under två timmar lär du dig förstå vad stress är, hur du förebygger och hanterar den genom övningar, samtal och en uppsättning verktyg att ta till i olika situationer.

Stresshanteringskurs, åtta veckor

Har du svårt med balansen i livet? Att du saknar verktyg för att hantera stress och krav, jobbiga tankar och känslor. Då är det här en kurs för dig. Den rustar dig för möta svårigheter och visar hur du bättre tar hand om dig själv. Bättre förmåga att möta utmaningar och förbättrad sömn brukar vara en del av resultatet för många.
Välj att gå kursen individuellt eller med medarbetare som vill investera sitt friskvårdbidrag.
Kontakta oss för mer info!

Skräddarsydda utbildningar

Pyma AB anpassar alltid utbildningar som utifrån företagets eller organisationens behov. Följande kurser kan hållas som föreläsningar eller som gruppsamtal:
• Arbetsmiljö
• Att identifiera psykisk ohälsa på arbetsplatsen
• Krishantering
• ACT at Work
• Psykosocial hälsa
• Att motivera andra till förändring – riktas till vårdpersonal

Kick off och personaldagar

Pyma AB erbjuder föreläsningar som både är roliga och engagerade – men som också leder till hållbar förändring. Kontakta oss så berättar vi mer!